Om Hedens Osteopati

Hedens Osteopati drivs av mig Erik Svensson. Kliniken erbjuder framförallt osteopatisk behandling men även massageterapeutisk + laserbehandling. Inom kort kommer även behandling utförd av naprapater erbjudas.

Jag är utbildad här i Göteborg på Skandinaviska Osteopathögskolan där jag tog min Bachelor Of Science våren -12

Jag har efter min examen vidareutbildat mig inom bl a Dry Needling ( västerländsk akupunktur ), Specific adjustment techniques (osteopatisk behandlingsmodell) och medverkat vid ett flertal föreläsningar/endagskurser inom den osteopatiska professionen.

Jag garanterar dig ett professionellt och vänligt bemötande här på min klinik.

Varmt välkommen!
Hälsningar Erik.

Din osteopat i centrala Göteborg.

Om samarbetet med Athletic Care:

Efter några års arbete med allt det innebär att starta en klinik så började jag leta efter en kollega. Jag kom i kontakt med Kenneth som driver Athletic Care och är utbildad medicinsk massageterapeut och laserterapeut.

Vi började jobba i samma lokaler hösten -15 och ett gott samarbete inleddes. Vi märkte att kombinationen av våra behandlingar var effektiva och att vi kunde på så sätt omhänderta våra patienter på allra bästa sätt. Idag är vi tillfälligt i olika lokaler men endast 150 m ifrån varandras verksamheter.

Det går bra att boka Kenneth via min hemsida och vid vissa tillstånd kommer jag att rekommendera behandling hos Athletic Care ( ffa laserterapi ) för att optimera dina behandlingar här hos mig.