Huvudvärk:

Jag får ofta frågor och funderingar gällande huvudvärk i dess olika former exempelvis ”Varför har jag ofta ont i huvudet”, ”Jag har alltid ont i huvudet” och ”Varför får jag ont i huvudet”.

Förutsatt att allvarliga tillstånd såsom ev stroke, tumör, ett alldeles för högt blodtryck etc utretts och inte föreligger så är min erfarenhet att vi osteopater väldigt ofta kan vara till stor hjälp för att lindra eller eventuellt få bort din huvudvärk.

Inte sällan går huvudvärken att finna i musklerna Sternocleidomastoideus, Masseter och Suboccipitalis. Dessa muskler utvecklar ofta triggerpunkter i dess fibrer och referrerar ( leder ) sedan smärtan till olika delar av huvudet. En annan vanlig källa till huvudvärk är de så kallade fascettlederna i halsryggen. Dysfunktion  i dessa leder referrerar även de smärta tull huvudet. En tredje, väldigt vanlig, orsak till huvudvärk såkallad somatisk dysfunktion i övre bröstrygg. Nedsatt rörlighet i dessa leder, ofta pga dålig ergonomi/hållning skapar en sämre möjliget för nacken att fungera optimalt och med huvudvärk som följd.

Gemensamt för ovan nämnda källor till din huvudvärk är att det går alldeles utmärkt att behandla dessa effektivt med osteopatisk behandling.

 

Hur betalar jag?

Det går bra att betala med Swish, Klarna, kontant, Epassi, Actiway, på faktura eller via EuroAccident ( Gäller sjukvårdsförsäkring Privat Access silver eller guld ).

 

Vad kostar en behandling hos dig?

En behandling hos mig kostar 795:-.